MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

До нашої публікації "Вокзальні пригоди".

16.12.2002   
Автор повідомляє, про результати публікацій стосовно рекету на Київському вокзалі.

("ПЛ" №17, 2002)

Можливо, читачі пам’ятають публікацію Людмили Клочко про рекет на вокзалі Київ-Пасажирський. Хочемо розповісти продовження цієї історії. По-перше, наша заява, яку ми написали й передали до кімнати міліції в день пригоди так і не знайшлася, але ж лінійний відділ міліції порушив кримінальну справу і, навіть знайшов підозрюваних. До того ж, не можливо не зазначити, що на вокзалі Київ-Пасажирський, в тому числі і у приміщенні Південного вокзалу значно зросла кількість міліцейських патрулів, які дійсно слідкують за порядком. Сподіваємося, що пасажирам стало зручніше і безпечніше.

Як часто чуєш, що звертатися за захистом не має сенсу, що всюди мафія. Але ж, якщо ми всі будемо мовчати, то ніхто й не буде нас захищати.

Людмила Клочко

 Поділитися