MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Харкові відбувся семінар екологічних НУО.

17.12.2002   
В рамках семінару екологічних неурядових організацій України пройшов телеміст із представництвом ООН в Києві, під час якого обговорювали "Декларацію тисячоріччя" ООН.

26 — 27 червня цього року в Харкові відбувся семінар екологічних неурядових організацій України. Тема семінару: "Використання інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) для співпраці екоНУО на шляху до конференції "Київ-2003".

27 червня семінар розпочався телерозмовою з представництвом ООН в Києві. Співрозмовниками екологів, які зібралися на семінар з усіх кінців України у приміщенні Харківського політехнічного університету, був голова місії ООН В Україні п.Гарднер та його колеги. Співбесіда проходила за допомогою Internet та відеозасобів, що значно зручніше і дешевше, ніж звичайні телемости. Через цей телеміст екологи та представник ООН в Україні обговорювали "Декларацію тисячоріччя" ООН, в її екологічному, культурологічному аспектах, а також розглядалися питання щодо захисту прав людини.

Такий телеміст з використанням Internet пройшов в Україні вперше.

Наш інформ.

 Поділитися