MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Круглий стіл міських проблем.

17.12.2002   
Олексій Светіков, м. Сєвєродонецьк
Ціль круглого столу — організація спільного громадського лобіювання рішення гострих проблем міста, що залишаються поза зором міської влади.

29 травня в офісі ЛОВ ВГО КВУ в Сєвєродонецьку відбувся "Круглий стіл міських проблем" для міських партійних і громадських організацій. В зустрічі взяли участь представники міських парторганізацій КПУ, СПУ, Слов’янської партії, СДПУ(о), НДП, Демсоюз, громадських організацій ("Зелений світ", "Відродження", "Рада багатодітних матерів", "Союз робітників", міська рада профспілок, КВУ). Ціль круглого столу — організація спільного громадського лобіювання рішення гострих проблем міста, що залишаються поза зором міської влади. На зустрічі було визначено кілька таких проблем: про скорочення кількості зелених насаджень у місті (підняв "Зелений світ"), про додаткові заходи допомоги багатодітним родинам ("Рада багатодітних матерів"), про забезпечення підручниками шкіл міста, що ведуть навчання українською мовою (СПУ), про утворення в школах "фонду всеосвіту" (СПУ). Було вирішено, що ініціатори поставлених питань за допомогою консультаційного центра РЦТГ детально пророблять пропозиції і підготують проекти відповідних рішень для міської ради, які будуть обговорені на наступному засіданні круглого столу. Круглий стіл міських проблем буде проводиться планово в першу середу кожного місяця, і позапланово — по необхідності. За своєю суттю круглий стіл є спадкоємцем ради громадських організацій, що існувала у місті у 1994 році.

 Поділитися