MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Мешканці тюрем голосують "За ЄдУ" — "за краще життя".

18.12.2002   
Олександр Степаненко, м.Чортків
Найбільшу в Тернопільській області кількість своїх прихильників блок "За єдину Україну" має серед виборців, що перебувають. у місцях позбавлення волі.

Найбільшу в Тернопільській області кількість своїх прихильників блок "За єдину Україну" має серед виборців що перебувають. у місцях позбавлення волі. Зокрема, у Збаразькій виправній колонії із 1285 виборців 1175 проголосували за "За ЄдУ". Цікаво, що на сусідній з колонією дільниці (с. Доброводи) із 1089 виборців симпатиків "За ЄдУ" виявилося лише 17. У Копичинецькій виправній колонії результати такі: 711 — "За єдину Україну", 171 — за "Блок Юлії Тимошенко", 60 — за "Нашу Україну". З 450 вільних громадян на сусідній дільниці у м.Копичинцях виявився лише один прихильник "єди". Із 335 виборців у Чортківському слідчому ізоляторі 212 проголосували "за краще життя". Їхні безпосередні сусіди на волі зробили інший вибір: із 1322 тільки четверо у світлі перспективи з партією влади. Цікаво, що закрита дільниця у Чортківському СІЗО була єдиною, на якій не було зафіксовано жодних порушень в процесі виборів, відтак повторне голосування 7 квітня на ній не проводилося. На прохання прокоментувати цей радісний факт голова районної виборчої комісії пан Пироговський сказав буквально слідкуюче: "На дільниці слідчого ізолятора тиск на волевиявлення виборців в принципі неможливий".

Браво, панове! Відтепер наші тюрми, слід розуміти, є авангардом на шляху демократичного поступу. Мабуть, досвід проведення виборів у них варто розповсюдити на всю Україну ?

 Поділитися