MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Выборы в Донецке

18.12.2002   
Александр Багин, г. Донецк

Фальсификация голосов прошла по всей Донецкой области. Такие выборы и результаты признавать нельзя. В городах области от 15 до 20 % бюллетеней было подброшено. Если посмотреть по статистике голосования, то в Донецкой области за ЕДУ проголосовало на 20% больше чем в соседних областях (Харьковская, Днепропетровская, Запорожская, Луганская). А люди то у нас думают одинаково. C этим мириться нельзя, но в области и прокуратура, и суды просто отказываются принимать какие либо заявления по переголосованию. Пресса молчит.

Складывается впечатление, что у нас в регионе все нормально, и с такими выборами согласны.

Коментар: На жаль, брутальність порушень в Донецькій області досі не спонукала провідні політичні сили України до окремого оцінювання особливостей виборчої кампанії в Донецькій області.

Тим часом не солодко доводиться клубу Бахмат, Голова якого Володимир Березін а електронному бюлетені "Дикое поле" критично висвітлював проведення виборчої кампанії. Він учора мені телефонував — сказав, що офіс досі є примусово закритим. Потрібна широка солідарна підтримка від багатьох громадських організацій, факсова кампанія на адресу Артемівської міської Ради.

Сергій Федоринчик, керівник інфоцентру УЕА "Зелений світ"

 Поділитися