MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У рамках проекту "Розвиток демократії і прав людини у ЗС України" у Севастополі пройшов семінар з правової тематики і соціально-правових консультацій для військовослужбовців.

18.12.2002   

15 березня в Севастополеві завершив роботу дводенний семінар "Міжнародне і національне законодавство стосовно принципів демократії і прав людини", який організований Міністерством оборони України разом з Міжнародним товариством прав людини за підтримкою Європейської Комісії ЄС і ОБСЄ.

Під час семінару були прочитані лекції з правової тематики і надані соціально-правові консультації для військовослужбовців Севастопольського гарнізону і членів їхніх родин. У заході брали участь представники Міжнародного товариства прав людини, міністерств України, органів виконавчої влади міста.

Як повідомили Центру "ЛІГА" у прес-службі Міністерства оборони України, цей семінар проводився в рамках проекту "Розвиток демократії і прав людини в Збройних Силах України". У ході реалізації цього проекту до 2004 року планується провести в Україні з залученням висококваліфікованих фахівців із країн Європейського Союзу 30 семінарів з офіцерами Збройних Сил і прочитати 20 лекцій для слухачів і курсантів військових навчальних закладів. Також планується підготувати і видати поліграфічну продукцію по визначеній проблематиці для всіх категорій військовослужбовців.

LIGA ONLINE 15.03.02

 Поділитися