MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Колишні в’язні на Львівщині не можуть знайти роботу.

18.12.2002   
За даними міліції, 80 відсотків засуджених, що вийшли на свободу, не можуть знайти роботу. Невтішна ситуація і з захворюванням амністованих на туберкульоз.
Непроста ситуація склалася на Львівщині з працевлаштуванням колишніх в’язнів. За даними міліції, 80 відсотків засуджених, що вийшли на свободу, не можуть знайти роботу. Цю та інші проблеми буде обговорено на українсько-американській конференції правоохоронців, що має відбутися в лютому у Львові. Станом на кінець минулого року зареєстровано біля однієї тисячі амністованих, і лише біля двохсот з них знайшли роботу, повідомив заступник керівника обласного управління адміністративної служби міліції Іван Левочко. Невтішна ситуація і з захворюванням амністованих на туберкульоз. Згідно з офіційною статистикою, лише 45 звільнених в’язнів перебувають у лікарнях з таким діагнозом, хоча насправді хворих значно більше. За словами Івана Левочка, найгірша ситуація з працевлаштуванням склалася в гірських районах області. Досвідом у вирішенні таких проблем, чи, скажімо, налагодження взаємодії міліції з громадськими формуваннями та попередження насильства в сім’ях незабаром ділитимуться американські поліцейські зі штату Мічиган.

"Німецька Хвиля" — українська редакція
 Поділитися