MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Загибель херсонського телеоператора Богдана Поварніна

05.12.2003   
Наприкінці минулого року на вулиці Димитрова в Херсоні невідомим було тяжко побито 27-літнього місцевого телеоператора Богдана Поварніна. В лікарню його доставили у вкрай важкому стані — з черепно-мозковою травмою і носоглотковою кровотечею, що не припинялася. А через два тижні Богдана не стало. На той час нападник, студент ПТУ, вже перебував за гратами. Причиною трагедії стало банальне пограбування.

Одразу після поховання Богдана пізно ввечері якісь покидьки напали на його колегу — 33-річного оператора Херсонського телебачення. Залишившись на морозі без верхнього одягу, кількох власних речей та ключів від квартири, чоловік все ж подякував долі, що живий і може пересуватися. Через три тижні після нападу на другого телеоператора руки вуличних "гангстерів" опинилися у металевих браслетах.

("Українська газета", №14, 10-16 квітня 2003 р.)

 Поділитися