MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Молодь закликає підтримати політв’язнів.

09.12.2003   
Протягом найближчого тижня з 27 січня по 3 лютого ц.р. Івано-Франківська Обласна Організація Молодіжного Націоналістичного Конгресу ініціює проведення збору коштів на підтримку політичних в’язнів сучасного “українського” режиму.

МНК в цей спосіб намагається відродити традицію, розпочату Організацією Українських Націоналістів в міжвоєнні часи, яка була спрямована проти репресій та масових арештів українських патріотів польською окупаційною владою. В День Героїв Крут, який відзначається щороку 29 січня, патріоти з лав Організації Українських Націоналістів організовували серед широких мас українства збір коштів на підтримку політв’язнів, а також провели масові голодування на підтримку націоналістів, ув’язнених за політичні переконання і діяльність.

Здається, що роки сталінських репресій давно вже минули, і ми ніби отримали свою державу, проте чомусь досі маємо політичних в’язнів. Тут йдеться саме про громадян України, які стали політв’язнями за часів її Незалежності, громадян, які боролися проти Режиму 9 березня 2001 року. Ці люди, молоді юнаки, не боялися висловити своє невдоволення “порядками”, введеними в Україні, за що і отримали суворі вироки. Все йде до того, що будь-які акції громадянської непокори в нашій “демократичній” державі будуть тлумачитись як злісне хуліганство, за що будуть садити на термін від 2 до 5 років. Вже більшість громадян України відчули на собі “чутливу батьківську руку” сучасної влади. Це і можливість бути звільненим з роботи або тиск на виборах, “кримінальні” справи, “наїзди” податківців, залякування “неправильних” студентів у ВНЗ та ще багато чого цікавого і корисного.

Молодіжний Націоналістичний Конгрес вважає, що тільки суспільною активністю, правильною громадянською позицією та правильним політичним вибором ми зможемо подолати кризу влади, яка склалась на сьогодні. Якщо ми залишимо сучасних політв’язнів на ласку влади, то тим самим дозволимо їй і далі здійснювати політичні розправи. Ми всі повинні розуміти, що завтра самі зможемо опинитись в подібній ситуації, якщо будемо мовчати. Тому МНК вважає, що кожен, хто підтримає сучасних політичних в’язнів, зробить свій внесок в європейський вибір України.

Прес-служба ІФОО МНК
 Поділитися