MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

На думку Валентини Семенюк, Голова Адміністрації Президента порушує Конституцію.

09.12.2003   
Валентина Семенюк вважає неправомірним відмовлення з боку Медведчука в інформації, надання якої передбачено законом про статус народного депутата.
 березня Верховна Рада України підтримала запит народного депутата Валентини Семенюк, яка входить до фракції Соцпартії, до глави СБУ про порушення головою Адміністрації Президента Віктором Медведчуком Конституції і закону про боротьбу з корупцією.

Свій запит Семенюк аргументує нібито неправомірним відмовленням з боку Медведчука в інформації, надання якої передбачено законом про статус народного депутата.

Семенюк також вимагає дати правову оцінку діям працівників Генеральної прокуратури, зв’язаних з неналежним правовим реагуванням на порушення Медведчуком законів про боротьбу з корупцією.

Наш інформ.
 Поділитися