MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Київська міськдержадміністрація виділила 7,3 тис. гривень товариству „Меморіал“ для вшанування пам’яті жертв репресій тоталітарного режиму, похованих у Биковні.

10.12.2003   
Фінансова підтримка надана Київській міської організації Всеукраїнського товариства „Меморіал“ для проведення заходів у День скорботи.

На проведення Дня скорботи і щорічного вшанування пам’яті жертв репресій тоталітарного режиму, похованих у Биковнянському лісі, столична держадміністрація виділила 7,3 тис. гривень для фінансової підтримки Київської міської організації Всеукраїнського товариства „Меморіал“ для проведення заходів у День скорботи.

11 травня 2003 року в селищі Биковня Дніпровського району м.Києва на місці поховань будуть проводитися вшанування пам’яті жертв репресій, що запропонувало товариство „Меморіал“.

Дніпровської райгосадминистрации доручено провести роботи з благоустрою братської могили в селищі Биковня.

24.04.2003

ЛІГАБізнесІнформ

 Поділитися