MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Мін’юст проведе службове розслідування дій державних виконавців.

12.12.2003   
Це стосується дій державних виконавців, щодо яких громадяни України скаржилися Міністрові юстиції у травні і скарги яких визнано обґрунтованими.
Міністерство юстиції України проведе службове розслідування дій державних виконавців, щодо яких громадяни України скаржилися Міністрові юстиції у травні і скарги яких визнано обґрунтованими. Таке розпорядження Міністр юстиції України Олександр Лавринович дав у ході особистого прийому громадян, який відбувся, 3 червня 2003 року, в Міністерстві юстиції України.

Як повідомив прес-службі Мін’юсту Олександр Лавринович, переважна кількість звернень, яка надійшла йому протягом травня 2003 року, стосувалася невиконання або неналежного виконання рішень суду. Громадяни також виявили бажання потрапити на особистий прийом Міністра юстиції з питань цивільного стану.

Прес-служба Міністерства юстиції України
 Поділитися