MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Дистанційний курс з захисту прав людини англійською мовою.

14.12.2003   
Для активістів правозахисних організацій оголошено конкурс на участь в дистанційному курсі з захисту прав людини. Курс вестиметься англійською мовою з 9 лютого по 2 травня 2004 року.

Оголошено конкурс на участь в дистанційному курсі з захисту прав людини. Курс вестиметься англійською мовою з 9 лютого по 2 травня 2004 року.

Хто може брати участь: активісти правозахисних організацій. Учасники мають мати гарні письмові навички знання англійської мови, а також мати широкий доступ до Інтернету.

Курс платний, але для учасників з України передбачено обмежена кількість стипендій, що покриває вар­тість навчання. Останні день подання аплікаційних форм – 1 грудня 2003 року.

Докладніша інформація про програму курсу, викладача та аплікаційну форму можна отримати надіславши запит на адресу [email protected] або в Інтернеті: http://hrea.org/courses/2E..

Секретаріат Ради українських правозахисних організацій

 Поділитися