MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Під час виборів міського голови м. Запоріжжя міські телеканали віддали перевагу одному кандидатові

06.04.2004   
За підсумками виборів міського голови м. Запоріжжя 8 червня 2003 р. обраним міським головою став губернатор Запорізької області Є. Карташов.

Під час перевиборної кампанії телеканали ТВ-5 та „Запоріжжя” в своїх матеріалах по кілька разів за випуск новин висвітлювали діяльність тільки Є.Карташова. Жодного разу на екрані не промайнув жоден інший кандидат. Більш того, телеканал ТВ-5 офіційно відмовив кандидату на посаду міського голови Володимиру Кальцеву навіть за гроші вийти в ефірі телекомпанії. Єдиною телекомпанією, що висвітлювала діяльність інших кандидатів був ТРК „Алекс”. Однак за п‘ять діб до виборів телеканал „Алекс” почав відмовляти всім іншим суб‘єктам виборчого законодавства в ефірному часі. Всім – окрім губернатора Карташова.

Дуже цинічною в цьому аспекті виглядає фраза Євгена Григоровича на передодні виборів про те, що в Запоріжжі повна демократія та свобода слова, „а почему телеканал ТВ-5 показывает только меня – наверное у них такой принцип работы”.

Вибори міського голови м. Запоріжжя ще раз довели, що свобода слова в Запорізькій області – дуже умовне поняття, смисл якого має право тлумачити тільки влада!



11.06.2003, Запорізьке обласне відділення Комітету виборців України
 Поділитися