MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Триває напружений творчий процес над стрічкою «Звичайний нашизм»

06.04.2004   

Людмила Коханець:

ТРК «Альтернатива, яку свого часу очолював керівник інформаційного управління Адміністрації Президента, він же — популярний автор патентованих «темників» Сергій Васильєв, вирішила довести всім скептикам, що «документальне кіно» в Україні не згинуло.

Нині, стверджує інтернет-сайт «Провокація», триває напружений творчий процес над стрічкою «Звичайний нашизм». Всі «документи» відзнято, і тепер триває завершальна стадія — монтаж.

За інформацією «Провокації», творці документально-публіцистичного фільму не є громадянами України.

Показана на ICTV, а потім продубльована на інших керованих каналах «правда» про «антидержавну змову», відому в народі, як «касетний скандал», і причетність до неї Віктора Ющенка також ліпилася за кордоном. Але, як і в цьому випадку, на гроші олігархів з найближчого оточення Кучми.

(«Шлях перемоги», ч. 43, 16-22 жовтня 2003 р.)

 Поділитися