MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Створено інформаційний проект «медіа-центр «кандидат»

06.04.2004   
Головна мета роботи Медіа-центру „Кандидат” (МЦК) - правдива, вчасна і докладна передача інформації від її джерел до широких верств суспільства. Завдяки власному інформаційному продукту і допомозі регіональних партнерів МЦК прагне, щоб українське суспільство отримало повну і безсторонню інформацію про кандидатів у Президенти для прийняття усвідомленого й зваженого рішення в день голосування, запобігатиме маніпуляції громадською думкою з боку як провладних, так і опозиційних політичних сил.

На майданчику Медіа-центру „Кандидат” можна буде:

— з’ясувати найбільші очікування народу України від кандидата у Президенти;
— відстежити стратегії і тактики кандидатів;

— побачити технологічний інструментарій влади та опозиції;

— визначити правила, за якими нині грає влада і опозиція.

Проект Медіа-центр “Кандидат”, започаткований МГО „Інтерньюз-Україна”, збиратиме і розповсюджуватиме відео-, аудіо- та текстову інформацію, пов’язану із виборчим процесом. Цільова аудиторія - регіональні ЗМІ. Усю свою продукцію МЦК надаватиме регіональним телекомпаніям та іншим мас-медіа безкоштовно.

У складі МЦ ”Кандидат” працює TV-продакшн студія, яка готує так звані „розшиті” випуски новин, тобто окремо - відео, окремо – текст; готові новинні сюжети, зокрема портрети кандидатів, „історія” проблеми; готові сюжети на замовлення регіональних телекомпаній; матеріали для архіву, наприклад - „відео досьє” політика (кандидата), „історія” проблеми, сюжети про законодавство тощо; інформаційно-аналітичний відео тижневик.

На спеціалізованій WEB-сторінці www.kandydat.com.ua , на якій представлені:

моніторинг відображення головних політичних подій на загальнонаціональних каналах; останні результати соціологічних досліджень; визначення унікальної політичної позиції кожного кандидата у президенти; бази даних, із можливістю широкого пошуку інформації (текстової, аудіо та відео).

На майданчику проходитимуть прес-конференції потенційних кандидатів на посаду Президента, політиків та державних чиновників, а також експертів (Олег Задоянчук, шеф-редактор МЦ “Кандидат”).

(“Полтавський обласний медіа-клуб”, №58, 1 грудня 2003 р.)

 Поділитися