MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Новини Полтавського медіа-простору

06.04.2004   

Уже близько місяця жителі Лубен та Лохвиці мають змогу в мережі кіосків „Торгпреси” купувати газети „Інформаційний бюлетень” та „Полтавська думка”, які раніше у цих містах не продавалися.

Це стало можливим завдяки сприянню Полтавського медіа-клубу в укладенні договорів між редакціями газет та „Торгпресою”.

З 1 листопада у Хоролі на одному з кабельних каналів започатковано передачу „Хорол вечірній”, яку веде відома журналістка Владиліна Балухата.

Третій місяць як припинила своє існування газета „Ранковий експрес”, засновником якого було ВАТ „Видавництво” Полтава”. Тижневик не витримав конкуренції, так і не знайшовши своєї читацької ніші, боячись відійти від провладної позиції. Але передплатникам вартість газети за 4 місяці видавництво повертати не збирається.

З січня 2004 року міськрайонна та міські редакції дротового мовлення ОДТРК „Лтава” (Лубни, Кременчук, Комсомольськ, Полтава) втратять статус державних і стануть комунальними.

(“Полтавський обласний медіа-клуб”, №59, 2 грудня 2003 р.)

 Поділитися