MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Газета “Український Південь” залишається забороненою до друку

06.04.2004   

Все нових непривабливих форм набирає спроба не дозволити друкувати на теренах Миколаївської області газету "Український Південь".

Невідомі викрали частину накладу попереднього номера газети, в якому є матеріал про те, що "Український Південь", єдина із газет Миколаївщини, потрапила до темників адміністрації президента України.

Всього 156 газет України, із загальної великої кількості, дозволили собі критикувати владу. І заборона під надуманим приводом друку "Українського Півдня" показує нетерпимість обласного керівництва до свободи слова на Миколаївщині.

"Український південь" підтримала комісія Миколаївської міської ради з питань місцевого самоврядування, гласності та зв’язків із ЗМІ, багато видань, що написали про незаконні дії у відношенні газети, комітети Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією та з питань свободи слова та інформації, а також з прав людини.

(Майдан-ІНФОРМ, 10-12 20:44

 Поділитися