MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Погрози на адресу Ірини Голобородько (Одеса)

06.04.2004   

19.01.04 Близько 18 години вечора, за словами Ірини Голобородько, представника інтересів газети в суді та редактора громадської приймальні одеської газети “Правое дело”, до її помешкання „завітали” двоє невідомих осіб та попередили, що газета „Правое дело” все рівно перестане існувати та порадили їй шукати нове місце роботи, а у разі, якщо вона продовжуватиме виступати в суді на захист видання, то її здоров’я може опинитися під загрозою. 20 січня Ірина Голобородько передала заяви до начальника УМВС України в Одеській області, судді Приморського районного суду Одеси. “Таким чином я попереджаю правоохоронні органи, що не збираюся закінчувати життя самогубством, моє здоров’я нині є задовільним”, - зауважила Ірина Голобородько.

Перед тим, 13.01.03, пані Голобородько захищала свою газету в суді від позову пана Генадія Труханова через передрук з Інтернет-видання Vlasti.net статті «Спецслужби чи торговельне представництво?”

(Інститут масової інформації, 09.02.2004)

 Поділитися