MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Обласна держадміністрація на Прикарпатті закликає місцеві ЗМІ не друкувати заклики опозиції

06.04.2004   

Керівництво обласної держадміністрації на Прикарпатті закликає місцеві засоби масової інформації не друкувати закликів опозиції до акцій громадянської непокори.

З подробицями Остап Петрів:

Як дуже небезпечні оцінив заступник голови Івано-Франківської обласної держадміністрації Олег Пилип’юк заклики від представників опозиції на Прикарпатті в разі потреби вдатися до акцій громадянської непокори. Він звернувся до місцевих мас-медіа із заявою не друкувати закликів опозиції, які можуть спровокувати мешканців області до участі в акціях протесту. Заступник голови обласної держадміністрації наголосив, що не хотів би, щоб таким матеріалам відводились газетні площі. На переконання Олега Пилип’юка, коли на вулицю вийдуть люди, то це можуть бути не лише представники опозиції, але й “люди з іншими настроями. І тоді може всяке статися”. Він також підкреслив, що опозиція на Івано-Франківщині висуває дуже небезпечні заклики, і, на його думку, представники засобів масової інформації мали б розуміти це і не давати таким матеріалам “зелене світло”

(Новини ЗМІдусіль, 2004-02-10, dw-news, 10.02.2004)

 Поділитися