MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Справа Костянтина Григоришина

08.04.2004   

Дело российского бизнесмена Константина Григоришина закрыто в связи с отсутствием в его действиях состава преступления. Следствие не смогло собрать весомых доказательств того, что обнаруженные во время обыска известного предпринимателя пистолет и наркотики принадлежали ему.

(“Факты”, №103, 11 июня 2003 г.)

Див. також — “Україна молода”, №104, 11 червня 2003 р.

***

Голова Комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Володимир Стретович стверджує, що браунінг, який було знайдено під час затримання Григоришина, фігурує у матеріалах депутатів комітету вже 7 років! “Із цим пістолетом — цікава справа. Він згадувався ще в довідках, які є в розпорядженні Комітету з 1996 року. Він як “базовий”, постійно підкидається. Разом з ним рухається і одне прізвище, оприлюднювати яке комітет не має повноважень. Проте аналітична робота щодо підкидання браунінга й участі певних виконавців ведеться”.

(“Україна молода”, №107, 14 червня 2003 р.)

 Поділитися