MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

На утримання державних ЗМІ в Криму виділено 2,9 млн. грн.

15.04.2004    джерело: ("Кримська Свiтлиця", №1, 06.01.2004)
У республіканському бюджеті АРК на 2004 рік закладено 2 901 тис. грн. на фінансування державних засобів масової інформації. Про це говориться в постанові Верховної Ради АРК "Про бюджет Автономної Республіки Крим на 2004 рік".
На телебачення і радіомовлення виділено 745 тис. грн. З них 100 тис. грн. буде спрямовано на технічне переоснащення редакції радіомовлення Державної телерадіокомпанії "Крим", 275 тис. грн. - на розвиток мережі проводового радіо в сільських регіонах, 330 тис. грн. - на розвиток телекомунікаційної мережі і створення телевізійних програм, 40 тис. грн. - на організацію "прямих святкових трансляцій".
Періодична преса в 2004 році одержить з республіканського бюджету 1 370 тис. грн. При цьому основними одержувачами стануть газета Верховної Ради АРК "Крымские известия" (450 тис. грн.), урядова "Крымская газета" (350 тис. грн.), інформаційний бюлетень "Крымская панорама" (120 тис. грн.).
458 тис. грн. передбачені в бюджеті на видавничу діяльність, 100 тис. грн. - на фінансування Кримського інформаційного агентства, 228 тис. грн. - на створення і розширення комп’ютерної мережі для комунальних засобів масової інформації.
Українськомовних державних ЗМІ в Криму поки що немає ("Кримська світлиця" - не державна, хоч і державницька газета), тому на українське друковане слово з кримського бюджету може перепасти копійчина лише дитячому додатку до "КС" - "Джерельцю" (обіцяли!). Як тільки стане відомо, скільки сотень тисяч нам відшматують від кримського бюджетного пирога, поділимося цією радістю з читачами. До слова, для самої "Світлиці" коштів у Держбюджеті України (хоч теж обіцяли) на 2004 рік поки що не передбачено...
 Поділитися