MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Кущинцях, що в Гайсинському районі на Вінниччині, відбулася сходка громадян з порядком денним про захист газети «Сільські вісті»

26.05.2004    джерело: (“Інформаційний бюлетень”, №13 (574), 1 квітня 2004 р.)
Гурій Дробчак, кор. «Сільських вістей»:
Всебічно обговоривши хвилююче питання, учасники зібрання ухвалили звернення до голови Верховного суду Василя Маляренка та генерального прокурора Геннадія Васильєва з проханням дати об’єктивну правову оцінку безпрецедентному рішенню Шевченківського районного суду м. Києва про припинення випуску газети «Сільські вісті».
«Воднораз, - наголошується у зверненні, - просимо притягнути до відповідальності громадянина Ізраїлю Вадима Рабиновича і його компанію за намагання розпалити ворожнечу між українцями та євреями, за надуману акцію «Народ України - проти «Сільських вістей». Під завіреним печаткою сільради зверненням, яке надіслано згаданим керівникам судової і наглядової влади країни та редакції газети, поставили свої підписи всі присутні на сходці 136 громадян.
 Поділитися