MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

З лютого нинішнього року Київське бюро радіо «Свобода» шукає потенційних партнерів серед регіональних радіостанцій України для розміщення своїх програм

15.06.2004    джерело: (33-й канал”, м. Вінниця, №20, 12 травня 2004 р.)

Справа в тому, що нове керівництво «Довіри», на хвилях якого донедавна здійснювались трансляції, відмовилось від подальшої співпраці, мотивуючи це тим, що «програми радіо «Свобода» не вписуються в нову програмну концепцію «Довіри». Хоча, як кажуть мислячі люди, передачі «Свободи» не вписуються в політичну концепцію теперішньої влади, яка унеможливлює існування незалежних ЗМІ.

Одним із перших, хто погодився надати свої частоти відомій незалежній радіостанції, стало вінницьке радіо «Такт», яке виходить на хвилі 103,7 МГц на Вінниччині.

З 7 травня через супутник з Києва на найпотужнішу вінницьку FM-станцію надходять інформаційні блоки радіо «Свободи». Слухачі Вінницької області, а також населених пунктів Хмельницької, Житомирської, Черкаської, Одеської областей і Республіки Молдова мають змогу отримувати новини з усього світу з затримкою лише у 13 секунд.

На коштах, які сплачуватиме радіо «Свобода» за трансляцію, «Такт» багато не заробить. Щоправда, співдружність з департаментом США, з якого вони будуть надходити, набагато цінніша.

Власник «Такту» депутат ВР Володимир Скомаровський на запитання, чи не боїться він тиску з боку влади після партнерства із «Свободою», відповів: «Хто не ризикує, той не п’є шампанського...».

У робочу п’ятиденку програми радіо «Свобода» входять:

•Ранковий блок — з 6-30 до 7-30;

•Вечірня «Свобода» — з 20-00 до 23-00;

•Новини — з 8-00 до 19-00 щогодини (на початку кожної години протягом 3-4 хвилин).

Субота:

•з 6-00 до 7-00 (ранковий блок)

•з 20-00 до 22-00 (вечірній блок)

Неділя:

з 20-00 до 23-00.

 Поділитися