MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Єльцов продав «Україну кримінальну»

06.07.2004    джерело: (“Поступ”, м. Львів, 25 травня 2004 р.)
Колишній вже власник і редактор інтернет-сайту "Україна кримінальна" Олег Єльцов учора офіційно підтвердив кореспондентові "Телекритики" факт продажу сайту. Причиною продажу він назвав труднощі, пов’язані з його підтримкою. "Річ не в тім, що злякався. Я вважаю, що це нормально й здорово: я трудився, мою роботу оцінили та купили продукт. Не мене купили. Мені ніхто нічого не забороняв робити", — зауважив він.

Єльцов назвав маренням чутки про те, що покупцями сайту стали близькі до СДПУ(о) структури. Він також додав, що, на його думку, колишня генеральна лінія сайту зберігається.

Як припускають деякі експерти, безпосередній стосунок до сайту має перший заступник голови СБУ Володимир Сацюк, який до призначення на цю посаду входив до складу парламентської фракції СДПУ(о).

 Поділитися