MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Дідівщина чи особисті проблеми? Солдат повісився у туалеті

31.08.2004    джерело: (“Високий Замок”, м. Львів, №136, 30.07.2004 р.)
Василь Недільський
В одній з військових частин, дислокованих у Рівному, трапилася трагедія. Зачинившись у туалеті, повісився солдат строкової служби Ігор Галіус. Того дня він чергував в офіцерському гуртожитку на вулиці Вербовій.

Ігор призивався на службу з Луганська. У військовій частині Рівного він прослужив недовго – з травня нинішнього року. Військовий прокурор Рівненського гарнізону Микола Рибалко повідомив, що на тілі солдата не виявлено тілесних ушкоджень, не встановлено й фактів, які б свідчили, що з нього хтось знущався.

Триває перевірка обставин смерті Ігоря. Його батьків викликали до Рівного, щоб з’ясувати, чи не стало причиною самогубства побутове підґрунтя або особиста проблема (м. Рівне).

 Поділитися