MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Журналісти вимагають вибачення від Червонія. За фактом побиття головного редактора тижневика “Панорама” Миколи Кульчинського у Народному домі слідчий відділ УМВС веде дізнання.

21.09.2004    джерело: (“ОГО», м. Рівне, №73, 20 серпня 2004р)
Про це “Газеті” повідомили у Центрі громадських зв’язків УМВС у Рівненській області. Тим часом редактори кількох рівненських видань стурбовані з’ясуванням стосунків у приймальні народного депутата Василя Червонія, направили лист лідеру “Нашої України” Віктору Ющенку з проханням розібратися. Керівники газет, які підписали документ, чекають на публічне вибачення газети “Волинь” та Василя Червонія з приводу статті, яка паплюжить честь батьків пана Кульчинського, а також припинення судових “розборок” щодо низки рівненських видань з боку народного депутата.
 Поділитися