MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В Кіровограді півгодини тому вчинено хуліганський напад на двох журналістів

22.12.2004   

Група хуліганів зухвало кинула під ноги кореспондентові "Політичної України" Анатолію Авдєєву та його колезі з газети "Громадський контроль" дві петарди, оглушивши їх. Більше нічого хулігани не встигли зробити, бо рішучими діями були затримані і здані міліцейському патрулеві на чолі з прапорщиком Федотовим (не виключено, що призвіще справжнє). Зухвалий хуліган виказав свої претензії з приводу "грубих дій" журналіста та робив спроби домовитися з патрулем.

Прапорщикові не сподобалась фраза журналіста: "Я це поставлю на контроль!"

Пять днів тому майже на цьому місті хулігани напали на трьох інших журналістів, на яких були оранжові шарфи. Хуліганів було більше, а міліція не втручалася.

Аналогічний напад 15 листопада з зриванням оранжової краватки серед біла дня вчинили на ведучого новин телеканалу "Стимул" Олександра Дануцу.

Одиного з трьох потерпілих, а саме, Анатолія Авдєєва, вчора з свідченнями про хід виборів в області показував "5 канал".

 (18-11-2004 22:11 Майдан-ІНФОРМ
http://maidan.org.ua/static/news/1100808702.html)

 Поділитися