MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Директорові інформаційних програм кіровоградського телеканала "Стимул" Олександру Дануці відмовлено в порушенні кримінальної справи за фактом нанесення йому тілесних ушкоджень невідомими особами

22.12.2004   

Про це говориться в повідомленні заступника начальника УМВС України в Кіровоградській області Невеселова С. голові Національного союзу журналістів України Ігорю Лубченко.

Як відзначається в повідомленні, 20 листопада Дануца написав заяву в Ленінський райвідділ міліції Кіровограда про те, що він став жертвою нападу невідомих осіб близько 22.00 годин біля готелю "Турист". Заява у відділі зареєстрували під №5940.

Також у повідомленні говориться, що після ретельної попередньої перевірки, Ленінським райвідділом Кіровоградського МВ УМВС в області було відмовлено в порушенні кримінальної справи, про що поставлений до відома заявник.

У той же час Дануца повідомив, що про існування такої заяви він почув уперше."Я ніколи не писав заяв у Ленінський райвідділ міліції Кіровограда. Після нападу я написав єдину заяву особисто прокуророві міста Кіровограда. З ходом справи мене не знайомили, а тим більше не повідомляли про відмовлення в порушенні кримінальної справи" — заявив Дануца.

Журналістів в Кіровограді здається бити можна... Тому що така свобода слова...

Щось не дуже стурбована кіровоградська міліція частими нападами на журналістів. Минулого року постраждалих було більше десяти. Забагато для міста в 260000 мешканців.

Здається, ще одне політичне побиття ще одного журналіста зійшло з рук. Били Олександра Дануцу за помаранчову краватку та за все інше...

(06-01-2005 15:20 Майдан-ІНФОРМ,

http://maidan.org.ua/static/news/1105017643.html)

 Поділитися