MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Закарпатські телевізійники бунтують

22.12.2004   

У вівторок на загальних зборах колективу Закарпатської обласної держтелерадіокомпанії відбулись гарячі збори. Присутні у різкій формі висловили недовіру генеральному директору Петру Петрику, якого колектив звинуватив у тиску на журналістів, нехтуванні елементарних журналістських прав та сприянні поширенню відвертої брехні проти опозиційних політиків.

Це перший випадок в історії телевізійників Закарпаття. Чимало колег-журналістів прийшли на збори з помаранчевою символікою. Сам Петрик, як вуж звивався, щоб довести зворотнє. Навіть заявив, що він сам заборонив надалі виходити в ефір програмі “Об’єктив”, яку вів телевізійний кілер, а нині начальник управління внутрішньої політики ОДА Іван Коцур.

Як розвиватимуться події надалі, сказати важко, позаяк генерального директора держтелерадіокомпанії призначає Київ в особі Івана Чижа. Проте вже зараз можна говорити, що телевізійний колектив більше не буде виконувати вказівки Петра Петрика. Останньому, певно, доведеться перекваліфікуватись. Можливо, реалізовуватиме дитячі памперси, як це вже робить його родина. Справа ж знайома.

(01-12-2004 10:49 Майдан-ІНФОРМ

http://maidan.org.ua/static/news/1101890985.html)

 Поділитися