MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Відповідь

21.01.2005   

6/1 – Р-92 від 04.03.04р. 

 Решетніковій О.С.

Шановна Ольго Сергіївна!

Ваша заява на дії окремих співробітників ОБ ППСМ при ЛМУ щодо побиття Вашого чоловіка громадянина Морозова А.О., за дорученням Луганської обласної Ради, керівництвом Управління МВС України в Луганській області уважно розглянута.

За викладеними Вами відомостями відповідними службами УМВС України в Луганській області була проведена ретельна службова перевірка, в ході якої факт необґрунтованого затримання Вашого чоловіка, підтвердився. Працівники міліції, які припустили вказані порушення, з органів внутрішніх справ звільнені.

Незважаючи на це, в ході проведення службової перевірки надати об’єктивну оцінку діям працівників міліції щодо застосування заходів фізичного та психічного впливу до Вашого чоловіка, а також заволодіння його грошима не надалось можливим внаслідок того, що у свідченнях учасників вказаних подій та інших матеріалах перевірки є суттєві суперечності, для усунення яких необхідно виконати слідчі дії процесуального характеру. У зв’язку з цим, матеріали службової перевірки для надання юридичної оцінки діям співробітників міліції направлені до прокуратури м. Луганська.

З повагою, 
заступник начальника Управління 
МВС України в Луганській області    О.В. Видря

 Поділитися