MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Відповідь

27.01.2005   

Прокуратура  м. Чернігова
Гр. Брика Д. М. 
 Гр. Ковалю М. П.
 20.09.2001 р. 

 Повідомляю, ми за Вашими заявами про незаконне проникнення до  житла, вилучення майна та спричинення тілесних ушкоджень працівниками міліції Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області прокуратурою міста проведена перевірка.

По даному факту в порушенні кримінальної справи відмовлено на підставі ст. 6 п. 2 КПК України за відсутністю в діях працівників міліції  складу  злочину, передбаченого  ч. 2  ст. 166  КК  України " перевищення  влади  чи  посадових. повноважень".

Дане рішення Ви вправі згідно ст. ст.  99-1. 236-1 КПК України оскаржити до прокуратури Чернігівської області чи місцевого суду Деснянського району м Чернігова протягом 7 днів з дня отримання  повідомлення.

Одночасно повідомляю, що за негідну поведінку наказом начальника УМВС України в Чернігівській області № 399 від 19.09.2001 р. Заступник начальника ВКР ЧМВ капітан міліції Гончар Максим Олексійович, заступник начальника відділення ВКР капітан міліції Данилов Олександр Юрійович, оперуповноважений ВКР ст.. л-нт міліції Фещенко Ігор Михайлович з органів внутрішніх справ звільнені.

 Заступник прокурора міста Чернігова  
 старший радник юстиції    В.П.КОЛЕСНИК

 Поділитися