MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

ПРОКУРАТУРА ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

27.01.2005   

 Ковалю М. П. 
02.07.2004 р. № 04/1-285-01
 

Повідомляю, що Ваша скарга щодо незгоди з рішенням про закриття
кримінальної справи, адресована до Генеральної прокуратури України
надійшла до прокуратури області, де і розглянута з вивченням відповідних
матеріалів.

Встановлено, що 09 листопада 2001 року прокурором м. Чернігова порушена кримінальна справа за фактом спричинення тілесних ушкоджень Вам та Брика Д.М. працівниками Чернігівського МВ УМВС в області, за ознаками злочину, передбаченого ст.166 ч.2 КК України 1960 року.

19 березня 2004 року старшим слідчим прокуратури м. Чернігова, з наслідками розслідування справи винесена постанова про її закриття на підставі ст.6 п.2 КПК України, за відсутністю складу злочину.

25.06.04 стан досудового слідства у справі заслуханий на оперативній нараді при керівництві прокуратури області. За її результатами рішення про закриття кримінальної справи скасоване прокуратурою області, оскільки не досліджені належним чином всі обставини події.

По справі надані письмові вказівки і її скеровано прокурору м. Чернігова для організації подальшого розслідування.

Про результати досудового слідства Вас буде повідомлено прокуратурою м. Чернігова у встановленому чинним законодавством порядку.

Начальник відділу 
прокуратури області    В. І. .Мармиш

 Поділитися