MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

27.01.2005   

12.03.2002р. №2/4-К-49 
Ковалю М. П.

 ШАНОВНИЙ МИХАЙЛО ПЕТРОВИЧ!

Повідомляю, що по фактах викладених в публікації газети "Сіверщина" від 07.09.2001 року "Хто побив сім’ю Михайла Коваля" керівництвом УМВС області закінчено проведення службового розслідування. За результатами розслідування, за неналежний рівень майстерності знання вказівок МВС України, працівники були притягнуті до суворої дисциплінарної відповідальності.

Також в ході перевірки було встановлено, що 20.09.2001 року по даному факту прокуратурою м. Чернігова була винесена постанова про відмову в порушені кримінальної справи на підставі ст.6 п.2 КПК України.

Питання відшкодування завданих Вам матеріальних збитків відносяться до компетенції судових органів, тому рекомендуємо Вам звернутися до суду в приватному порядку.

З повагою,-
Заступник начальника УМВС області 
полковник міліції  М. А. Матвеєнко

 Поділитися