MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

За 2 протоколи на користь Януковича дають п’ять років в’язниці

20.04.2005   
У Сумській області Білопольський місцевий суд присудив члена дільничного виборчкому міста Ворожба до 5 років позбавлення волі із встановленням терміну випробування на 2 роки

У Сумській області Білопольський місцевий суд присудив 53-літню громадянку – члена дільничного виборчкому міста Ворожба до 5 років позбавлення волі із встановленням терміну випробування на 2 роки.

Одночасно її позбавили на 1,5 роки права обіймати посади у виборчих комісіях всіх рівнів при проведенні виборів і референдумів.

На період виборів ця жінка, ім’я якої не називається, приїхала на Сумщину з Донбасу і тимчасово прописалася в одному з населених пунктів. Під час першого туру виборів президента України 31 жовтня вона була членом однієї з виборчих дільниць міста Ворожба Білопольского району, повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області.

Після 20.00 за результатами підрахунку бюлетенів було встановлено, що більшу кількість голосів отримав кандидат у Президенти Віктор Ющенко. У цей час вона мала доступ до підписаних членами виборчкому протоколів. Жінка заволоділа двома його екземплярами й внесла неправдиві дані на користь кандидата Віктора Януковича.

Сфальсифіковані дані були доставлені до Білопольского тервиборчкому і враховані під час остаточного підрахунку голосів.

www.ПРАВДА.com.ua

 Поділитися