MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Розшукуються підозрювані в організації порушень на виборах в Мукачево

20.04.2005   
Міліція оголосила в розшук 2-х підозрюваних в організації правопорушень на виборах мера Мукачевого 18 квітня 2004 року, а також правопорушень у ході першого й другого турів виборів Президента в жовтні й листопаді 2004 року.

Міліція оголосила в розшук 2-х підозрюваних в організації правопорушень на виборах мера Мукачевого (Закарпатська область) 18 квітня 2004 року, а також правопорушень у ході першого й другого турів виборів Президента в жовтні й листопаді 2004 року. Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ.

За даними прес-служби, міліція розшукує Івана Чубирка, 1970 року народження – колишнього радника голови Державної адміністрації Закарпатської області, а також його брата Миколу Чубирка, 1977 року народження. Обоє підозрюваних – жителі Мукачевого. Суд призначив їм запобіжний захід – арешт. Міліція закликає всіх, хто знає про місце перебування цих громадян, повідомити в найближче відділення міліції. Раніше «Наша Україна» звинувачувала Івана Чубирка у причетності до фальсифікації виборів мера Мукачевого 18 квітня 2004 року. За їх словами, помічник тодішнього губернатора Івана Різака Чубирко координував всю роботу з пересування криміналізованих груп та узгодження дій криміналітету й правоохоронців Мукачевого з обласною владою.

Також, за словами опозиції, Чубирко є родичем Віктора Медведчука – чоловіком сестри Оксани Марченко, дружини лідера СДПУ(о). Як відомо, вибори в Мукачевому визнані сфальсифікованими всіма міжнародними спостерігачами. 23 грудня 2004 року Мукачівський міський районний суд поновив Василя Петьовку на посаді мера Мукачевого. На цю посаду він був обраний в 2003 році.

4.04.2005

www.ПРАВДА.com.ua,

 Поділитися