MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

"Львівську газету" купили?

09.05.2005   
Леся Корицька

Учора низка львівських інтернет-видань розповсюдила інформацію про те, що "Львівська газета" незабаром отримає нового власника. А один із співвласників "Львівської газети" Ярослав Рущишин підтвердив цю інформацію в коментарі міському інтернет-виданню "Львівський портал".
За словами пана Рущишина, однією з головних причин продажу стало виконання газетою місії, яку ставили перед нею засновники, — сприяння перемозі демократичних сил в Україні і, зокрема, на Львівщині. Не відкинув пан Рущишин і фінансових чинників під час ухвалення рішення про продаж газети.
Він також наголосив, що однією з умов запланованої угоди має бути збереження творчого складу "Львівської газети".
Як повідомив "Львівський портал", Ярослав Рущишин відмовився наразі назвати прізвище нового власника, означивши його словом "інкогніто". За деякими ж версіями, за цим терміном може ховатися Торгова компанія "Інтермаркет" (власник — депутат Львівської міської ради Роман Шлапак).
Натомість у коментарі "Поступу" один із співзасновників та співвласників "Львівської газети" Маркіян Іващишин це продажем не назвав, а зауважив, що газету лише чекають зміни в складі співзасновників. "Газету не продано", — сказав він. Від Романа Шлапака отримати підтвердження чи спростування чуток про продаж "Львівської газети" наразі не вдалося.

(«Поступ», м. Львів, 18 січня 2005 р.)
 Поділитися