MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Співпраця НУО та державних структур в реформуванні кримінально-виконавчої системи

17.06.2005   
Міжсекторальне партнерство / Вінниця

17 червня 2005 року у м. Києві Міжнародним товариством прав людини-Українська секція за підтримки Міжнародного фонду „Відродження” проводиться круглий стіл „Досвід партнерства громадських організацій та державних структур у реалізації реформи кримінально-виконавчої системи”.

Також організаторами заходу є Державний департамент України з питань виконання покарань та Громадська колегія при Державному департаменті України з питань виконання покарань.

Мета проведення круглого столу – обговорення стану взаємодії громадськості з органами і установами виконання покарань у світлі нового кримінально-виконавчого законодавства та визначення перспектив співпраці у сучасних умовах розвитку суспільства і держави.

До відкриття круглого столу Департамент зв’язків з пенітенціарними установами Міжнародного комітету захисту прав людини та Християнська Місія Тюремного Служіння МІСТ НАДІЇ опублікували Проект "Комплексної програми ресоціалізації засуджених, реабілітації та соціальної адаптації осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі на 2005-2010 роки".

(“Громадський простір”, 17-06-2005

http://civicua.org/news/view.html?q=138340)

 Поділитися