MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Журналістів не пустили до мерії Львова

11.08.2005   

На сьогоднішню зустріч делегації Латвійської Республіки з міським головою Львова не пустили частину представників мас-медіа. При вході до Ратуші охоронець повідомив, що “має команду не впускати журналістів” (правда, не зміг відповісти, хто саме давав таку команду), а у прес-службі міськради порадили безпосередньо йти у приймальню Любомира Буняка.

У приймальні мера зазначили, що “перш, ніж сюди приходити, слід було попередньо заповнювати акредитаційні листи” (до слова, про ці листи не йшлося в анонсах згаданої зустрічі).

На запитання журналіста, чому про це не повідомили попередньо, адже на аналогічну зустріч у Львівській ОДА усіх впустили, представник Ратуші заявив: “Ви, журналісти, до голови адміністрації ставитесь добре, а от Буняка... (і жестами намагався зобразити процес душіння)”.

До слова, представники яких саме мас-медіа удостоїлись честі бути присутніми на зустрічі – невідомо.

Довідка: Сьогодні, 20 липня, у Львові відбулася зустріч делегації Латвійської Республіки з головою Львівської ОДА, після чого делегація зустрілась з міським головою Львова. В облдержадміністрації не виникло жодних проблем із присутністю представників ЗМІ на цій зустрічі.

На сьогодні заплановане урочисте відкриття офісу Почесного Консула Латвійської Республіки у Львові. Попередньо, журналістів туди запросили.

(http://zmina.kiev.ua/m/content/view/592/2/, 20.07.05)

 Поділитися