MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Видавництво МАУП за 15 років свого існування видало понад 1000 тис. книжок і брошур наукового, навчального та публіцистичного змісту загальним накладом кілька мільйонів примірників. Кожного року видання МАУП отримують на міжнародних та вітчизняних книжкових виставках престижні нагороди і премії

23.09.2005   

Наші видання рецензуються вченими, які мають відповідні ступені і звання, затверджуються Вченою радою МАУП, а переважна їх більшість ще мають і рекомендацію Міністерства освіти і науки України для вивчення у вищих навчальних закладах. Частина наших науково-популярних та публіцистичних видань присвячена дослідженню різних форм єврейського расизму (сіонізму), який був засуджений Генеральною Асамблеєю ООН ще в 1975 році, але не припинив, а навпаки значно поширив свій вплив останнім часом, в тому числі в Україні. Підґрунтям сучасного сіонізму, як доводять численні дослідження, була давня доктрина юдейської обраності та зверхності, що завжди приносила шкоду не тільки оточуючому населенню, але й самим євреям. Авторами названих публікацій є відомі вітчизняні та закордонні вчені, серед яких є також ізраїльські професори та навіть юдейські рабини.

Неспростовна правда про людиноненависницьку сутність цих єврейсько-юдейських доктрин не дає спокою і сьогоднішнім юдо-нацистським провідникам, які роблять все (в тому числі і протизаконне) аби тільки ця правда не стала надбанням широких кіл громадськості. Тому і така галаслива істерія єврейських ділків на кшталт Рабиновича, Асмана, Червоненка та їхніх поплічників серед сьогоднішніх можновладців навколо видань МАУП, правдивість яких вони не мають змоги заперечити. Для того, щоб ви, шановні читачі, склали власне уявлення про частину видань МАУП, які висвітлюють різноманітні аспекти юдейських та сіоністських течій, пропонуємо вам їх короткі анотації та умови придбання, в тому числі по пошті. В Києві ці видання можна придбати в книжкових кіосках "Бібліон", яких поки менше двадцяти. Але і ця невеличка кількість "острівців правди" призводить до скаженої люті єврейсько-расистських зверхників, які через свої телеканали (а це майже всі), радіо, газети та журнали просто захлинаються від бажання їх закрити. Разом з тим відверто антиукраїнські, антисуспільні та просіоністські видання на кшталт "Столичних новостей" і "Столички" Рабиновича-Кацмана, "Кореспондента" Сандена, газети "2000" Кичигіна, "Газети по-київськи" Коломойського-Дубілята, "Бульвара" Гордона, "Львівської газети", журнальчика "Критика" та багатьох інших безперешкодно розповсюджують не тільки в сотнях кіосках в Києві, але й в тисячах інших по всій Україні. Тож судіть самі, шановні читачі.

Видавництво МАУП.

Шестопал Матвій. Євреї на Україні: (Іст. довідка) / Упоряд. і передм. В.В. Яременка. — К.: МАУП, 2002. — 240 с.

У пропонованій книзі автор розповідає про звичаї й традиції єврейства від давнини до сучасності; на широкому фактичному матеріалі розглядає, зокрема, історичні пласти співжиття євреїв та українців, розмірковує над першопричинами так званого антисемітизму, подає свій погляд на сіонізм як різновид расизму, спростовує міф про буцімто зоологічну ненависть до євреїв, якої в українського народу не було й немає сьогодні.

Яременко Василь. Євреї в Україні сьогодні: реальність без міфів. — К.: МАУП, 2003. — 144 с.

У збірці статей професора Василя Яременка викриваються підступи міжнародного сіонізму проти України, її історії, культури, духовності, державності в цілому. Статті друкувалися в різних періодичних виданнях і викликали широкий резонанс та зацікавленість.

Франко Іван. Zur Judenfrage (до юдейського питання): Літературно-публіцистичне видання. - К.: МАУП, 2002. — 40 с. — (Б-ка журналу "Персонал").

У брошурі вміщено три статті відомого мислителя й письменника, вченого та громадського діяча Івана Яковича Франка (1857-1916), який залишив нащадкам неоціненні скарби своєї творчості.

У цих яскраво виражених публіцистичних працях Великого Каменяра досліджується так зване "єврейське питання", зокрема економічно-соціально-національне становище євреїв на західноукраїнських теренах, їхні взаємини з українцями у тодішній Австро-Угорській імперії.

Мец Г. Г. Всемирное общество масонов: сущность и цели: Из кн. О. А. Платонова "Терновый венец России. Тайная история масонства 1731-1996" с незначит. сокращениями. - К.: МАУП, 2003. — 152 с. — (Б-ка журн. "Персонал").

В книге раскрывается история зарождения масонства — движения, возникшего в странах Европы в XVIII ст. в виде сект и тайных обществ, преследующего цель достижения мирового господства на началах иудейского учения об избранном народе.

Зомбарт В. Евреи и хозяйственная жизнь / Авториз. пер. с нем. под ред. Г. Гросмана. -

К.: МАУП, 2003. — 232 с. — (Б-ка журн. "Персонал").

В труде профессора Вернера Зомбарта, опубликованном в Санкт-Петербурге в 1912 году, дано определенное представление о влиянии евреев на хозяйственную жизнь Европы в XVII — начале XX столетий, об их роли в зарождении и развитии капитализма. Печатается как историческая памятка.

Брафман Яков. Книга Кагала: Всемир. евр. вопрос. — К.: МАУП, 2004. — 368 с. — (Б-ка журн. "Персонал").

В книге раскрывается коварность иудейского кагала, который, преследуя цель достижения мирового господства, управляет жизнью евреев вопреки их интересам и интересам тех государств, где они проживают.

Володський І. Витоки зла (Таємниця комунізму). — К.: МАУП, 2003. — 64 с. — (Б-ка журн. "Персонал").

У пропонованій книзі, розділи якої були опубліковані в окремих номерах журналу "Персонал" у 2003 р., трохи відкривається завіса над таємницею комунізму — історією зародження комуністичних ідей. Досліджуються подробиці життя Маркса, Енгельса і Леніна, діяльність яких трагічно вплинула на розстановку політичних сил в Європі та світі.

("Молодь України" 2005.09.08)

 Поділитися