MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Телевізійний документальний фільм "Правда про права" (за подіями правозахисного року 2004-2005)

24.10.2005   
Олег Спорніков
Громадські організації правозахисників, окремі правозахисники, ЗМІ можуть отримати на замовлення телевізійний документальний фільм "Правда про права" (за подіями правозахисного року 2004-2005).

Фундація "Чинність закону" пропонує громадським організаціям правозахисників, окремим правозахисникам, неформальним групам, асоціаціям та об’єднанням, телевізійним мовникам, іншим ЗМІ отримати на замовлення, телевізійний документальний фільм "Правда про права" (за подіями правозахисного року 2004-2005). Фільм відзнятий в рамках проекту "Річний відеозвіт про права людини".

У цікавій художній формі, цей фільм представляє події, які відбулися в галузі правозахисту у цей період. Фільм доступний на DVD,CDR, VHS - носіях. Фільм буде надіслано до багатьох державних установ, до Верховної Ради, Уповноваженого з прав людини, неурядових та донорських організацій, ЗМІ, політичних партій тощо. Для регіональних телерадіоорганізацій для трансляції - фільм буде наданий у професійному форматі.

Також для користувачів доступна інша відеопродукція телестудії нашої Фундації, перелік якої вміщено в анкеті, що додається. Фільм "Правда про права", також можуть замовити закордонні організації - він перекладений англійською мовою. http://rol.org.ua/newsitem.cfm?unid=2007

Шановні колеги, також нагадую, що нашою організацією формується постійнодіючий відеоархів з прав людини, у рамках цього проекту, ви можете запрошувати нашу знімальну групу на цікаві правозахисні події у вашому регіоні, звертайтеся до мене:

тел. 044 5920383, 0672099359

[email protected]

 Поділитися