MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Вимоги до голови Віницької облдержадміністрації Олександра Домбровського у відкритому листі виклали члени колективу Обласної асоціації „Вінницька громадська телерадіокомпанія „Вінниччина"

27.10.2005   

Олександре Георгієвичу!

Ми, колектив телерадіокомпанії „Вінниччина”, обурені Вашими принизливими і протизаконними висловлюваннями щодо власності ТРК „Вінниччина”, які Ви собі дозволили під час 23 сесії обласної Ради 4-го скликання 12 жовтня 2005 року. Ми вважаємо негідними голови облдержадміністрації тон і лексику, до яких Ви вдалися, виступаючи із трибуни обласної Ради. Ваша заява: „Я бачу тут є камера ТРК „Вінниччини”, яку вкрадено у обласної Ради,” — це відверта брехня, і вона є ляпасом не лише журналістам, операторам, інженерно-технічній службі та адміністрації ТРК „Вінниччина”, Ви образили й мільйонну аудиторію наших глядачів. Як голова облдерадміністрації Ви маєте знати, що подібні упереджені заяви із вуст посадовця не лише є протизаконними, а й черговий раз підкреслюють Вашу правову некомпетентність. Ви як посадова особа, поширюючи недостовірну інфрмацію, порушуєте закон, в той час коли усі Ваші помисли мали б бути спрямовані на виконання норм Конституції та Законів України. Вашим безпосереднім обов’язком є забезпечення в області верховенства права, законності, дотримання прав людини. Ваша ж поведінка аж ніяк не кореспондується із свободою слова та Вашими заявами на Майдані про зміцнення принципів демократії у Вінницькій області. Усе це змушує нас говорити, що Ви поділяєте ЗМІ на ті, що обслуговують Вас і Ваші інтереси, формуючи лише такі думки, які Вам подобаються, а Телерадіокомпанію „Вінниччина” Ви компроментуєте лише за те, що ми подаємо інформацію такою, якою вона є, а не такою, якою Ви хочете її чути. На жаль, Ваш останній закид на адресу ТРК „Вінниччина” не є поодиноким.

Тому ми вимагаємо від голови Вінницької облдержалміністрації Олександра Домбровського публічних вибачень перед усім колективом ТРК „Вінниччина” та нашими глядачами.

(18.10.2005 9:24 Винница Новости

http://ria.ua/view.php?id=30346)

 Поділитися