MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Військовий зник безвісти чи загинув: як родині отримати виплати? Поради юристаНедоторканність літер і безправ’я людей. Дайджест російських протестів‘Мені досі сняться страшні сни’, — керуючий справами Бучанської міськради Рішення Комітету Міністрів Ради Європи щодо групи справ ‘Пєтухов (№ 2) проти України’У Ради Європи є питання щодо адекватності та доступності новоствореного механізму перегляду довічних вироків в Україні Розстріляна Чернігівщина: місцеві мешканці згадують перший місяць війни‘Гради маневрували поміж нашими будинками і били по Маріуполю’. Історія маріупольця РоманаНе миролюбна держава: МЗС ініціювало виключення Росії з Ради Безпеки і самої ООНЯк правильно зафіксувати пошкодження майна під час війни — поради юристаНові обмеження права на свободу та особисту недоторканністьПро нашу ліквідацію. Заява членів Ради ПЦ «Меморіал»«Живи заради Білорусі, а не помирай заради Росії!»Як волонтерам не купити ліки, які не діють, — поради від ‘Клятого раціоналіста’Росію офіційно виключили з Ради ЄвропиУряд відкликав з Верховної Ради законопроєкт про перехідний період – документ планують «олюднити»Експрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 63. Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.02.2021 ‒ 28.02.2021 Частина 4 Експрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 62. Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.02.2021 ‒ 28.02.2021 Частина 3 Експрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 61. Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.02.2021 ‒ 28.02.2021 Частина 2 Експрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 60. Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.02.2021 ‒ 28.02.2021 Частина 1 Експрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 58-59/ Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.01.2021 ‒ 31.01.2021

Знову недоторкані...

27.12.2005   

Депутати Луганської обласної ради не дали згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата облради, екс-голови Новопсковської райдержадміністрації Станіслава Чернявского. На сесії виступив в.о. прокурора Луганської області, який повідомив, що проти Чернявського порушена кримінальна справа за фактом участі у фальсифікаціях під час другого туру президентських виборів.

За словами прокурора, Чернявський давав на виборчій дільниці вказівки, за кого і скільки має бути віддане голосів. У процесі розслідування цієї справи голова виборчої комісії Новопсковського району визнала, що здійснила фальсифікацію результатів голосування за розпорядженням Станіслава Чернявского.

У відповідь Станіслав Чернявський заявив, що не давав подібних вказівок членам виборчих комісій. "Я десь на нараді висловив просто свої побажання, що непогано було б, якби в другому турі виборів були такі ж показники, як і в першому. Тим більше, свою підтримку Януковича я ніколи не приховував". Депутати обласної ради більшістю голосів прийняли рішення не давати згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Станіслава Чернявського.

 Поділитися