MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Колишнього спікера парламенту Білорусі просять завітати до міліції

02.05.2006    джерело: www.5tv.com.ua

Колишньому спікеру парламенту Білорусі, члену партії "Грамада" Станіславу Шушкевичу вручили повістку з вимогою з’явитися в міліцію. Це сталося після завершення першотравневого мітингу опозиції.

Всього на демонстрацію, за даними агенції Ройтерс, зібралося  більше тисячі людей. Учасники мітингу вимагали звільнення усіх політв’язнів та скасування контрактної системи найму на роботу. Нагадаю, що десятки людей були заарештовані після акції опозиції "Чорнобильський шлях", яка відбулася 26-го квітня. За гратами перебувають, зокрема, лідери опозиції Аляксандр Мілінкевич, Аляксандр Козулін, Вінцук Вячорка. Білоруське державне телебачення про мітинги опозиції жодної інформації не повідомляє.

 Поділитися