MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Першій «ластівці» фальсифікації виборів у Мукачево дали п’ять років

03.07.2006    джерело: pravda.com.ua

За фальсифікацію результатів виборів Мукачівського мера одного з колишніх заступників голови Закарпатської облдержадміністрації засудили на п’ять років позбавлення волі з відстрочкою виконання вироку на один рік.

Такий вирок ухвалив Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області 30 червня 2006 року, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

«Даний вирок є логічним результатом розслідування Генпрокуратурою кримінальної справи щодо подій 18 квітня 2004 року, пов’язаних з виборами мера Мукачеве», – зазначається у заяві.

Окрім зазначеного держслужбовця до кримінальної відповідальності притягнуто та засуджено судами до різних строків позбавлення волі вісім керівників дільничних виборчих комісій.

«За фальсифікацію результатів голосування, почасти поєднану з одержанням хабарів», – зауважується у повідомленні.

«Водночас, Генпрокуратурою вживаються заходи до закінчення досудового слідства стосовно організаторів та замовників цих злочинів», – додає прес-служба ГПУ.

03.07.2006

Українська правда

 Поділитися