MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Навчальні стипендії Рейгана-Фаскела

07.09.2006    джерело: www.gurt.org.ua
Професійна частина програми започаткована задля підтримки активістів демократії, захисників прав людини, журналістів та інших осіб, які працюють заради розвитку демократії. Навчальна частина призначається професорам та дослідникам.

Програма надає учасникам можливість повноцінно працювати у Міжнародному форумі з дослідження демократії (International Forum for Democratic Studies), що є дослідницьким відділенням організації National Endowment for Democracy.

Програма складається з двох частин – професійної та навчальної.

Професійна частина.
Започаткована задля підтримки активістів демократії, захисників прав людини, журналістів та інших осіб, які працюють заради розвитку демократії. Програмою передбачено надання учасникам можливості обміну досвідом зі своїми американським колегами.

Навчальна частина.
Має на меті розробку інтелектуального продукту з теорії і практики демократії. Програма призначається професорам та дослідникам.

Кожен учасник забезпечується стипендією, страхуванням та витратами на транспорт. Також до послуг учасників повний комплект офісного обладнання та бібліотека.

Програма розрахована на учасників, які представляють країни молодих демократій.

Кінцевий термін подання – 1 листопада 2006 року.


За більш детальною інформацією та аплікаційними формами звертайтеся: http://gurt.org.ua/eng/news/training/6932.html

Контакти:

Program Assistant, Fellowship Programs
International Forum for Democratic Studies
National Endowment for Democracy
1025 F Street, N.W., 8th Floor
Washington, DC 20004 USA
Telephone: (202) 378-9700
Fax: (202) 378-9407
E-mail: [email protected]


 

 Поділитися