MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Майданівець оскаржує в суді Указ Кучми

08.09.2006    джерело: maidan.org.ua
Олександр Северин оскаржує в суді Указ Президента, котрим (Указом) чиновники прикривають свій сором.

8 вересня правовий радник Альянсу «Майдан» Олександр Северин подав до Печерського районного суду м. Києва адміністративний позов щодо визнання таким, що суперечить правовим актам вищої юридичної сили та нечинним п.7 Указу Президента України № 503/97 «Про порядок офіційного оприлюднення нормативно-правових актів та набрання ними чинності».

Нагадаємо – саме на цей пункт (де передбачено можливість не опублікування актів, що «не мають загального значення») посилаються державні мужі (і, відповідно – державні жони), виправдовуючи ганебну (сороміцьку) практику засекречування нормативно-правових актів, зокрема – під незаконними грифами обмеженого доступу «не для друку» та «опублікуванню не підлягає».

 Поділитися