MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Регіональні аспекти прав людини в Україні

21.09.2006    джерело: www.helsinki.org.ua

26 вересня у Києві відбудеться круглий стіл „Регіональні особливості дотримання прав людини в Україні”, організатором якого є Українська Гельсінська спілка з прав людини.

Круглий стіл відбудеться 26 вересня 2006 року за адресою: Київ, 01021, вул. Грушевського 26/1, Готель „Київ” (2-й поверх).

Початок реєстрації о 9.30. Початок круглого столу о 10.00. Закінчення о 14.00.

На круглому столі буде представлена Доповідь УГСПЛ про регіональні особливості дотримання прав людини в Україні та обговорення її висновків і рекомендацій. Участь у заході візьмуть правозахисники з різних регіонів України, політики, науковці та журналісти.

Круглий стіл відбувається в рамках проекту „Регіональні аспекти дотримання прав людини в Україні” за фінансової підтримки Дирекції з питань розвитку та співробітництва Швейцарії.

Проект спрямовано на вироблення частини державної політики у сфері прав людини з метою об’єднання країни та подолання її поділу на схід чи захід. Дослідження, окрім аналізу фактів порушень прав людини та основних свобод, міститиме рекомендації для органів державної влади та місцевого самоврядування, неурядових організацій та донорських інституцій з метою покращити ситуацію. Проект розпочався у листопаді і триватиме до вересня 2006 року.

Участь в заході вільна для всіх охочих.

Докладніше про проект

Контактна інформація: Володимир Яворський, УГСПЛ, тел. (044) 4174118.
Українська Гельсінська спілка з прав людини
к. 309, вул. Олегівська 36, Київ, 04071, Україна
тел./факс: (044) 4174118

 Поділитися