MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Обговорення теми «Суди для суспільства чи суспільство для судів: як громадськість може сприяти підвищенню прозорості та підзвітності судової влади ?».

21.09.2006   
27-28 вересня у Києві відбудеться зустріч лідерів громадських організацій, а також юристів, представників бізнес-асоціацій, професіоналів у різних сферах у форматі Open Space на тему: «Суди для суспільства чи суспільство для судів: як громадськість може сприяти підвищенню прозорості та підзвітності судової влади ?».

27-28 вересня у Києві відбудеться зустріч лідерів громадських організацій, а також юристів, представників бізнес-асоціацій, професіоналів у різних сферах у форматі Open Space на тему: «Суди для суспільства чи суспільство для судів: як громадськість може сприяти підвищенню прозорості та підзвітності судової влади ?». Мета, передумови, очікувані результати, – все це є у запрошенні, що додається. Ми будемо дуже раді, якщо Ви зможете взяти участь у цій зустрічі.

Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Україна: верховенство права» працює задля зміцнення верховенства права і підвищення рівня обізнаності громадськості з питань правової та судової реформ. Проект зосереджує увагу на двох цілях:

 (1) підвищення рівня прозорості та підзвітності в судовій системі,

(2) схвалення політики та реформи законодавства на засадах  верховенства права і подолання корупції.

В разі, якщо Ви бажаєте та можете взяти участь у конференції, будь ласка, підтвердить свою участь, а також заповніть аплікаційну форму (вона є в тексті запрошення). Вона невелика, і забере найбільше 5 хвилин Вашого часу.

Конференція буде відбуватися протягом двох днів у приміщенні монастиря ОО.Василіян, за адресою вул. Вознесенський Узвіз 7 (колишня вул.Смирнова-Ласточкіна, біля Львівської площі).

Гарного Вам дня і тижня,

Юлія Седик

Спеціаліст із права та громадянського суспільства Проект Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Україна: верховенство права»

вул. Рейтарська 19-А

м.Київ 01034

Тел. +38 (044) 239 7457

Факс: +38 (044) 239 7454

Моб: +38 (050) 3571445

 Поділитися