MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

«У коридорі я знайшов залізний уламок розміром з руку»Вийшов з друку анотований покажчик архівних кримінальних справ «Основного» фонду архівів тимчасового зберігання регіональних органів СБУ, під загальною назвою «Репресії проти учасників антибільшовицького руху в Україні (1917–1925 рр.)»14. ВРАЗЛИВІ ГРУПИ ЯК ОБ’ЄКТ ДИСКРИМІНАЦІЇ, РАСИЗМУ, КСЕНОФОБІЇ ТА ЗЛОЧИНІВ НА ҐРУНТІ НЕНАВИСТІУ видавництві «Права Людини» вийшли з друку спогади Раїси Мороз «Проти вітру»Суд не разрешил Владимиру Струку участвовать в выборах (Луганск)Права людини в Україні 2009–2010. XXIV. Проблемні питання дотримання прав дитини в УкраїніЯнукович блогерам: я простягаю вам рукуВийшов з друку черговий том «Україна Модерна»„І ми листівку змайстрували, надрукували — й по ночах вона, розклеєна, кричала поміж народу, що зачах”Мінюст запевняє: документи з грифами Не для друку Президентом та Кабміном не видаютьсяВийшов з друку другий номер журналу Україна МодернаМін‘юст оприлюднить акти Кабміну, з яких було знято незаконні грифи «Не для друку» та «Опублікуванню не підлягає»Свобода є, у друку слів стає все більшеУкази Президента «Не для друку» опублікуванню не підлягають!Уряд зняв незаконні грифи „Не для друку” та „Опублікуванню не підлягає” з актів Кабінету МіністрівХроніки секретомахії. X-files по-українськиМін‘юст пропонує зняти незаконні грифи «Не для друку» та «Опублікуванню не підлягає» з 1016 актів КабмінуОніщук відкриє те, що наробили Кучма, Янукович і ЮщенкоОбрані місця із листування з чиновниками – 310 країн, де свобода друку погіршилася

Студенти створюють Образи толерантності

04.10.2006   
Центр молодіжних ініціатив “Тотем” (Херсон) в межах проекту “Простягни руку!” провів для студентів майстер-класи по соціальній рекламі, після яких студенти самі розробляли плакати, присвячені толерантності та підтримці людей, які живуть з ВІЛ.

Центр молодіжних ініціатив “Тотем” (Херсон) в межах проекту “Простягни руку!” провів для студентів майстер-класи по соціальній рекламі, після яких студенти самі розробляли плакати, присвячені толерантності та підтримці людей, які живуть з ВІЛ.
Понад 50 ідей запропонували студенти Херсонського Національного Технічного університету, ХФ Міжнародного університету розвитку людини “Україна” та волонтери громадських організацій.
Для виставки було відібрано 30 найкращих. Вони виявилися дуже різними не тільки за технікою виконання (від пластиліну і фотографій до графіки та дитячого малюнку), але й за настроєм.
Є на виставці плакати сумні, які говорять про те, як самотньо почувається людина, якщо від неї відвертаються оточуючі. Проте є й оптимістичні, адже насправді молодь вміє не тільки “хворіти на підлітковий максималізм”, але й розуміє важливість дружби та взаємної підтримки.
“В ім’я толерантності ми не мусимо терпіти нетерпимість” – казав відомий філософ Карл Поппер. Перший крок до толерантності студенти вже зробили – вони спробували зрозуміти самі і показати іншим, що таке толерантність.
Виставка пройде у навчальних закладах Херсону. Для всіх зацікавлених у розповсюдженні ідей толерантності ЦМІ “Тотем” виготовив CD-диск з усіма матеріалами проекту “Простягни руку!”– статтями молодих журналістів, плакатами дизайнерів, результатами соціологічного дослідження рівня толерантності у молодіжному середовищі, відеозаписами вистав молодіжного театру.
Диск можна отримати безкоштовно, написавши листа на e-mail: totem @ public.kherson.ua (контактна особа – Олена Афанасьєва, керівник проекту).
Проект “Простягни руку!” реалізується в Херсоні за підтримки Інституту Сталих Спільнот, Мережа Громадської Дії в України (UCAN).
ЦМІ “Тотем”

 Поділитися